Weisswurst de curcan (cârnați albi în stil German cu lămâie, nucșoară și pătrunjel)

Turkey Weisswurst (cârnați albi în stil German cu lămâie, nucșoară și pătrunjel) este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 3. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 129g de grăsime, și un total de 1424 calorii. Un amestec de nucșoară, coajă de lămâie, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Pizza Cu Cârnați În Stil German, Cârnați de curcan frigarui de rozmarin peste pătrunjel Pecan cuscus, și Pui de lămâie cu vin alb și pătrunjel ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați curcanul și sarea într-un castron mare și aruncați până când sunt acoperite uniform.
Transferați într-un recipient etanș și refrigerați cel puțin 1 noapte și până la 2 zile. Între timp, aduceți o oală medie cu apă la fierbere la foc mare.
Adăugați sare de porc și ceapă și gătiți până la translucid, aproximativ 2 minute.
Scurgeți, clătiți sub apă rece și puneți-l în congelator până când este gata de utilizare.
Combinați curcanul, coaja de lămâie, ghimbirul, ardeiul alb, pătrunjelul și nucșoara în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până când se formează o pastă netedă, aproximativ 30 de secunde, oprindu-vă pentru a verifica temperatura și a răzui părțile laterale la fiecare 10 secunde. Dacă amestecul crește peste 50 de grade F, puneți întregul vas de lucru al robotului de bucătărie la congelator timp de 10 minute înainte de a continua.
Adăugați gheață zdrobită în robotul de bucătărie și procesați până când bucățile de gheață dispar, aproximativ 30 de secunde. Cu mașina în funcțiune, adăugați încet grăsime congelată și ceapă, oprindu-vă la fiecare 15 secunde pentru a răzui părțile laterale și a verifica temperatura. Dacă amestecul crește peste 50 de grade F, puneți întregul vas de lucru al robotului de bucătărie la congelator timp de 10 minute înainte de a continua. Procesați până când amestecul este complet neted. Gatiti o cantitate mica de amestec intr-o tigaie sau in cuptorul cu microunde dupa gust pentru condimentare si ajustati dupa gust.
Umpleți punga de patiserie prevăzută cu un vârf rotund neted sau un umplutură de cârnați cu amestec, având grijă să încorporați cât mai puțin aer posibil. Hrăniți carcasele de porc peste vârf și legați capătul. Umpleți carcasele încet și constant, legând sau răsucind legăturile pe măsură ce mergeți, dacă doriți. Răciți cârnații cu cel puțin 1 oră și până la noapte înainte de gătit.
Pentru a găti, aduceți 2 litri de apă la foc mic într-un vas mediu și scoateți-l de pe foc.
Adăugați cârnați, acoperiți și lăsați să gătească timp de 20 de minute.
Se serveste ca-este cu muștar, sau loc în congelator timp de 10 minute.
Scoateți cârnații din congelator și topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu până când spumarea dispare.
Adăugați cârnați și gătiți, întorcând ocazional, până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 4 minute.