Vinete umplute cu carne de vită și spanac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinetele umplute cu vițel și spanac. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 708 calorii. Pentru $ 3.89 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți carne de vită măcinată, vinete, linguri ușor rotunjite făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri de vițel umplute cu spanac și Gruy Oqutre, Vinete La Grătar Umplute Cu Spanac Și Brânză, și Pastitsio de vinete și vițel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Înjumătățiți vinetele pe lungime. Scoateți carnea lăsând cojile groase de 1/8 inci. Sare cojile și inversează pentru a se scurge peste prosoape de hârtie timp de 30 de minute. Sareți carnea și scurgeți-o într-o strecurătoare.
Dezghețați spanacul într-un cuptor cu microunde, stoarceți toată apa și separați-l cu vârful degetelor.
Puneți spanacul într-un bol de amestecare.
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Încălziți o tigaie medie la foc mediu-mare cu ulei de măsline extravirgin, o întoarcere a tigaiei.
Adăugați carnea, salvia și sarea și piperul, după gust. Rumeniti usor carnea, apoi amestecati usturoiul si gatiti timp de 30 de secunde,
Adăugați amestecul de carne în vasul de amestecare.
Topiți 4 linguri de unt într-un vas de sos la foc mediu.
Bateți făina, gătiți timp de 1 minut, apoi amestecați laptele și aduceți amestecul într-o bulă. Sosul trebuie să fie suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri. Condimentează sosul cu sare, piper și nucșoară, după gust. Se răcește câteva minute, apoi se adaugă la carne și spanac. Pat carnea sărată a vinetei se usucă și se toacă fin, apoi se amestecă în amestec de carne împreună cu un ou și aproximativ 1/2 cană de brânză.
Rupeți pâinea, adăugați-o într-un procesor de bucătărie și pulsați-macinați în firimituri proaspete. Se toacă fin frunzele de pătrunjel și se amestecă în firimiturile de pâine.
Se usucă cojile de vinete și se strecoară un vas de copt cu ulei de măsline extravirgin. Aranjați cojile de vinete în vas și movilați umplutura în ele. Se acoperă cu firimituri de pâine și puțin mai multă brânză, se pun cu pete de unt și se coace până se rumenesc ușor, aproximativ 30 de minute. Se răcește complet, se acoperă și se dă la frigider pentru o masă înainte. Pentru a reîncălzi, puneți vinetele într-un cuptor de 350 de grade F, acoperit slab, timp de 20 de minute, apoi descoperiți și coaceți până la o culoare profund aurie, aproximativ 10 până la 15 minute.
Serviți o vinete întregi pe persoană.