Vinete Picante
Vinetele picante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 184 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,22 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia japonez, apă, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Vinete Picante, Vinete Picante, și Rețetă Picantă De Vinete.
Instrucțiuni
Tăiați vinetele în cruce în runde groase de 1 inch. Într-un ceainic greu de 5 litri încălziți 2 linguri de ulei la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează și rumeniți părțile tăiate de vinete în 2 loturi (adăugând restul de 2 linguri de ulei înainte de al doilea lot), întorcând vinetele ocazional cu clești.
În fierbător combinați vinetele și ingredientele rămase. Se fierbe amestecul, neacoperit, amestecând ocazional, până când vinetele sunt foarte fragede, dar nu se destramă, aproximativ 15 minute. Cu o lingură pliată transferați cu grijă vinetele într-un castron. Se fierbe lichidul rămas în fierbător, degresând spuma, până se reduce la aproximativ 1/2 cană și se adaugă sos în vinete.
Serviți vinetele calde sau la temperatura camerei cu puțin sos și garnisite cu rădăcină de ghimbir, coriandru și muguri.