Vinete La Grătar Parmigiana Heros

Vinete La Grătar Parmigiana Heros
Vinetele la grătar Parmigiana Heros ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 465 calorii. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de căței de usturoi, fulgi de piper, mozzarella proaspătă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 87%. Rețete similare sunt Vinete La Grătar Parmigiana Heros, Parmigiana De Vinete La Grătar, și Vinete Parmezan Heros.

Instrucțiuni

1
Pur și simplu roșii într-un blender până când sunt foarte netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți uleiul într-o cratiță grea de 3 până la 4 litri la foc mediu-mare până când strălucește. Saut ceapa si usturoiul cu fulgi de ardei rosu pana devin aurii, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați roșii pur și simplu, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până se îngroașă, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Se ia de pe foc și se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte (căldură medie-mare pentru gaz); vezi procedura de grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Periați partea tăiată a rulourilor cu 1 lingură de ulei în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Subţire-Subţire-
3
Tăiați vinetele transversal în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
4
Periați ambele părți ale feliilor cu restul de 3 linguri de ulei și condimentați cu 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
5
Grătar cu ulei, apoi grătar vinete (acoperit numai dacă folosiți un grătar cu gaz), slăbind cu o spatulă metalică și rotind ocazional pentru a evita supra-rumenirea, până când este foarte fragedă, 6 până la 8 minute. Top vinete (încă pe grătar) uniform cu jumătate de brânză feliată, apoi grătar, acoperit, până când brânza începe să se topească, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Transferați vinetele cu spatula într-o tavă mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Rulouri de grătar (numai partea tăiată) până când apar semne de grătar, aproximativ 1 minut și se transferă în tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Transferați rulourile la grătar pe 4 farfurii și lingurați aproximativ 3 linguri de sos de roșii pe fiecare bucată de jos. Se acoperă cu vinete, făcând 2 straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
9
Adăugați sosul rămas, apoi acoperiți cu busuioc și brânză rămasă și închideți sandvișurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista