Vin și usturoi de porc (Portugheză Vina Dosh)
Vin și usturoi de porc (Portugheză vina Dosh) ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 55 de mâncăruri și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți frunze de dafin, usturoi, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Torresmos-Porc Prăjit Cu Usturoi Portughez, Cotlete de porc cu vin și usturoi, și Cotlete de porc cu usturoi și mere în vin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți oțet de vin roșu, vin roșu, usturoi, frunze de dafin, cuișoare, piper negru, sare și cimbru împreună într-un bol; se toarnă într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați carnea de porc, acoperiți cu marinata, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider 2 până la 4 zile, întorcându-vă ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scurgeți carnea de porc, rezervând 1/2 cană de marinată. Puneți carnea de porc și marinata rezervată într-un vas de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când carnea de porc este complet încălzită, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți cât mai mult lichid din carnea de porc.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Adăugați carnea de porc în tigaie în loturi pentru a preveni aglomerarea; gătiți și amestecați uleiul fierbinte până se rumenesc complet și nu mai este roz în centru, 10 până la 15 minute.