Verdeață De Câmp Cu Pere Învelite Cu Slănină Prăjită
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Verdele de câmp cu pere prăjite învelite cu slănină ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 573 calorii, 17g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vinaigreta cu mere-ghimbir, pere, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Bacon învelit pere prăjite cu brânză de capră și miere, Crabi cu coajă moale cu gust de porumb, verdeață de câmp și sos de ardei roșu prăjit, și Verdeață de iarnă cu pere prăjite și Pecorino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înfășurați o felie de slănină în jurul fiecărui sfert de pere și fixați-o cu o culegere de lemn.
Așezați sferturile de pere pe o grătar într - o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci.
Coaceți perele la 350 timp de 10 minute.
Aranjați salata verde pe 4 farfurii de servire și presărați uniform cu nuci pecan și parmezan.
Așezați 3 sferturi de pere pe fiecare salată și serviți cu vinetă de mere-ghimbir.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Oscar Mayer gata să