Verde de gură vegană ușoară în stil japonez
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete sudice la colecția dvs., verdeață vegană ușoară în stil japonez ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această garnitură are 94 de calorii , 1 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. Pentru 54 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați verdeață, mirin, ulei de susan asiatic și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Cu un scor spectaculos de 93% , acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ verdeață cu șuncă , pâine fără gluten și fără făină cu verdeață și verdeață cu fasole albă și cârnați .
Instrucțiuni
Încinge uleiul de susan într-o tigaie mare sau într-un wok până sfârâie; adăugați verdeață, gomasio și mirin. Gătiți până când verdeața este fragedă, 3 până la 5 minute.
Amestecați usturoiul în amestecul de gură verde și gătiți doar până când usturoiul este parfumat, aproximativ 30 de secunde; se ia de pe foc. Asezonați cu sare de mare suplimentară, dacă doriți.