Venison Scaloppini

Venison Scaloppini
Venison Scaloppini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 470 calorii, 43G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.94 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 131 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină, bulion de vânat, ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Pui Scaloppini, Scoică Scaloppini, și Southwestern Chicken Scaloppini.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă împreună ouăle și smântâna și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Combinați firimiturile de pâine, parmezanul și pătrunjelul tocat într-un bol mare; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Feliați friptura de vânat în porții de dimensiuni de servire, grosime de 3/8 inch. Pound cu un ciocan de carne la aproximativ 1/4 inch grosime. Condimentează după gust cu sare și piper, apoi dragează în făină, scuturând excesul. Scufundați vânatul în ou, apoi apăsați în firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
VânatVânat
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
5
Topiți untul într-o tigaie sigură pentru cuptor cu capac. Gatiti usturoiul pana cand este parfumat, apoi adaugati carnea de vanat si gatiti pe ambele parti pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se toarnă bulion de sherry și vânat. Aduceți la foc mic, acoperiți, apoi transferați la cuptor și coaceți până când vânatul este fraged, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții5
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista