VELVEETA Salsa Mac ' N Cheese

VELVEETA Salsa Mac ' N Cheese
VELVEETA Salsa Mac ' N Brânză ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 93 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 25 și costă 25 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți macaroane de cot, carne de vită măcinată, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Macaroane salsa musculoase și brânză Velveeta, Cea mai bună brânză vegană Mac N' , și Mac Vegan și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Carne brună în tigaie mare; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați salsa și apă; se amestecă bine. Aduceți la fierbere. Se amestecă macaroane. Reduceți căldura la mediu-scăzut; capac. Fierbeți 8 până la 10 minute sau până când macaroanele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Dientes De AjoDientes De Ajo
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Adăugați VELVEETA; gatiti pana se topeste, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză VelveetaBrânză Velveeta
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista