Varza de Bruxelles saut cu parmezan si nuci de pin
Varza de Bruxelles saut cu parmezan și nuci de pin necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 91 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, sare de mare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 85%. Rețete similare includ Varză de Bruxelles cu parmezan și nuci de pin, Varza de Bruxelles cu nuci de pin, și Varză De Bruxelles Prăjită Cu Nuci De Pin.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu; adăugați varză de Bruxelles, sare și piper. Gatiti pana cand mugurii sunt fragede si aurii (aproximativ 6 minute), amestecand ocazional.
Scoateți tigaia de pe foc; adăugați oțet. Aruncă bine.
Transferați mugurii într-un castron de servire; se acoperă cu parmezan și nuci de pin.