Varză prăjită cu fasole verde, lămâie și nuci de pin
Varza prăjită cu fasole verde, lămâie și nuci de pin este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 105 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. 41 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, nuci de pin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 100%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fasole Verde Prăjită Cu Nuci De Pin, Fasole verde cu lămâie și nuci de pin, și Fasole verde cu lămâie și nuci de pin.
Instrucțiuni
Gatiti varza si fasolea intr-o tigaie cu apa clocotita cu sare timp de 3 minute, apoi scurgeti bine.
Încălziți uleiul într-un wok mare sau tigaie. Când este fierbinte, adăugați coaja de lămâie și nucile de pin. Gatiti cateva secunde, apoi adaugati legumele si prajiti 3-4 minute pana cand varza se coloreaza putin.
Adăugați o stoarcere de suc de lămâie și sare și piper după gust.