Varză Menonită Cartofi Kielbasa Coace

Varză Menonită Cartofi Kielbasa Coace
Menonite varza de cartofi Kielbasa coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 405 calorii, 15g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de pâine, lapte, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Kielbasa, supă de cartofi și varză, Kielbasan și cartofi coace, și Kielbasa y kapusta (Kielbasan și varză).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Îndepărtați și spălați frunzele exterioare din varză; tapetați un vas de copt de 13x9 inci cu frunzele pentru a acoperi fundul în întregime. Tăiați varza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Amestecați varza mărunțită, cartofii și cârnații afumați într-un bol; întindeți deasupra frunzelor de varză în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați AfumațiCârnați Afumați
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Bateți laptele, ouăle, sarea și piperul împreună într-un bol; adăugați cuburi de pâine. Puneți deoparte până când pâinea absoarbe puțin lichid, 1 până la 2 minute; se toarnă peste amestecul de varză. Se acoperă cu felii de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt fragede și blatul este ușor rumenit, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista