Varză De Bruxelles Rasă Cu Coacăze Și Castane

Varză De Bruxelles Rasă Cu Coacăze Și Castane
Varza de Bruxelles rasă cu coacăze și castane ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 171 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 90 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați coacăze, oțet balsamic, castane și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză de Bruxelles rasă cu coacăze și castane, Varză De Bruxelles Cu Nuci Și Coacăze, și Varză de Bruxelles cu coacăze și nuci de pin.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista