Uscat În Vârstă De Coaste-Ochi
Uscat în vârstă de coaste-ochi este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $ 4.49 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 688 calorii, 82G de proteine, și 38g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, friptură de coapse, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cel mai bun condiment uscat freca pentru pui, carne de vită și carne de porc, Ochi De Porc, și Ochii Pe Tine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 1 pachet cheesecloth, tăiat în jumătate (aproximativ 1 curte) 1 foaie pan 1 rack pentru a se potrivi în foaie pan
Faceți spațiu în spatele frigiderului timp de 7 până la 10 zile la o temperatură constantă de 38 de grade F.
Scoateți friptura din ambalaj și clătiți bine. Se usucă complet, se înfășoară cu 3 straturi de pânză de brânză.
Așezați pe un suport montat în interiorul unei tăvi de foi în spatele frigiderului, cu partea grasă în sus. După 24 de ore, îndepărtați, desfaceți, aruncați cheesecloth și înfășurați cu o bucată proaspătă.
Puneți-l înapoi la frigider timp de 6 până la 9 zile netulburat. Asigurați-vă că verificați frigiderul pentru precizia temperaturii înainte de îmbătrânirea uscată. Păstrați în partea de jos / din spate a frigiderului și, dacă este posibil, un frigider care nu se deschide des.
Scoateți friptura din frigider.
Îndepărtați cheesecloth, tăiați grăsimea și tăiați capetele și orice părți decolorate ale fripturii.
Preîncălziți un grătar la foc mediu-mare.
Feliați friptura în fripturi de 6 (1 1/2 inch grosime). Condimentează cu sare și piper proaspăt crăpat. Gatiti fripturile timp de 4 minute pe prima parte, intoarceti si gatiti inca 3 minute.
Transferați pe un platou de servire. Se acoperă cu gremolata de hrean și se lasă să se odihnească 5 minute.
Într-un castron mediu, amestecați untul cu usturoi, hrean, oțet, coajă și sare. Se amestecă pătrunjelul.