Unt Pecan Inghetata

Unt Pecan Inghetata
Dacă aveți despre aproximativ 45 de minute pentru a petrece în bucătărie, unt Pecan inghetata ar putea fi un uimitor fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 1504 calorii, 17g de proteine, și 124g de grăsime. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 691 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un desert destul de scump. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, unt, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Unt Pecan Brandy Înghețată De La Ice Cream Happy Hour, Unt Pecan Inghetata, și Unt Pecan Inghetata.

Instrucțiuni

1
Bateți gălbenușurile de ou: într-un castron de dimensiuni medii, sigur la căldură (metal, ceramică sau sticlă), amestecați gălbenușurile până se omogenizează bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Puneți crema în castron peste gheață, cu o sită deasupra: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Se toarnă crema într-un castron metalic așezat într-un castron mai mare de gheață și se pune deasupra o sită cu plasă medie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
4
Rumeniti untul, adaugati zaharul brun si sarea: intr-o cratita cu fund gros mediu la foc mediu, topiti untul gatiti-l, amestecand continuu, pana incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați zahărul brun și sarea. Se amestecă până când zahărul se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ZahărZahăr
SareSare
6
Adăugați lapte încet, dizolvați zahărul: adăugați încet laptele, amestecând pentru a încorpora. Se va spuma inițial, așa că asigurați-vă că utilizați o tigaie cu laturile suficient de înalte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se încălzește până când tot zahărul este complet dizolvat. Nu lăsați să fiarbă sau amestecul se poate coagula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
1
Bateți în mână, turnați încet jumătate din amestecul de lapte și zahăr în ouă, amestecând constant pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Apoi adăugați amestecul de ou încălzit înapoi în cratiță cu amestecul de zahăr din lapte rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Amestecați până când baza de cremă se îngroașă: amestecați amestecul constant la foc mediu cu o spatulă de cauciuc din lemn sau rezistentă la căldură, răzuind fundul în timp ce amestecați, până când amestecul se îngroașă și acoperă spatula, aproximativ 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
crema prin sită și se amestecă în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
5
Adăugați vanilie și amestecați până se răcește peste baia de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
GheațăGheață
6
Se răcește bine amestecul la frigider.
7
Prajiti nucile pecan: in timp ce amestecul se raceste, Preincalziti cuptorul la 350 km F. topiti 1 lingura de unt. Aruncați cu nuci pecan și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Întindeți nucile pecan pe o foaie de copt cu margini și coaceți la 350 km F timp de 10 minute, până când nucile pecan sunt ușor prăjite. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
9
Odată răcit, tocați aproximativ nucile pecan și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
10
Procesați în aparatul de înghețată: odată ce amestecul de înghețată este bine răcit, procesați în aparatul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
11
Îndoiți pecanele prăjite tocate: odată ce înghețata s-a format în aparatul de înghețată, va fi destul de moale. Îndoiți pecanele tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
12
Congelați: puneți într-un recipient de plastic etanș și puneți-l la congelator cel puțin o oră, de preferință câteva ore.
13
Dacă a fost înghețat mai mult de o zi, poate fi necesar să-l lăsați să stea la temperatura camerei câteva minute pentru a-l înmuia înainte de servire.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Înghețata poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista