Unt De Curmale Condimentat

Unt De Curmale Condimentat
Untul de curmale condimentat ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 40. O porție conține 5 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 2 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sirop de agave, caqui fuyu, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore și 40 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Rețete similare sunt Ceai De Curcuma Condimentat Cu Curmale, Tort De Ceai De Curmale Condimentat, și Tort Condimentat Cu Curmale Și Glazură De Lămâie.

Instrucțiuni

1
Așezați caqui într-un aragaz lent; cantitatea ar trebui să umple un aragaz de 3 litri aproape până la vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CurmaleCurmale
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Stropiți sucul de lămâie peste caqui, acoperiți aragazul și gătiți la foc mare timp de aproximativ 2 ore. Mash persimmons în aragaz cu un masher de cartofi. Se amestecă scorțișoara, cuișoarele și siropul de agave, se pune aragazul la scăzut și se gătește descoperit 8 ore sau peste noapte. Se amestecă de mai multe ori, dacă este posibil, pentru a preveni arderea în timpul perioadei lungi de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
CurmaleCurmale
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
3
Dimineața, transferați amestecul de curmale într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu grijă blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a pune untul de curmale în mișcare înainte de a-l lăsa pe piure. Puree în loturi până la neted. Dacă aveți un blender de imersie, puteți purifica untul de curmale chiar în aragaz, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CurmaleCurmale
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați untul de persimmon în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de vârf. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta orice reziduu alimentar. Acoperiți cu capace și înșurubați inelele. Lăsați borcanele să se răcească la temperatura camerei, apoi puneți la frigider borcanele; untul de curmal se va păstra câteva săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CurmaleCurmale
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 40 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Revista