Umplutură De Pâine Cu Ierburi

Umplutură De Pâine Cu Ierburi
Umplutura de pâine cu ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 82 calorii. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți coaste de țelină, bulion de pui, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Umplutură De Pâine Cu Ierburi, Pâine cu ierburi și umplutură de țelină, și Pâine Cu Umplutură De Curcan Cu Ierburi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pâine prăjită într-o tigaie mare de copt superficială în mijlocul cuptorului până când se usucă, 25 până la 30 de minute. Gatiti ceapa, telina si ierburile in unt intr-o tigaie mare si grea la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand telina se inmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă pâinea, legumele, bulionul, apa și sarea și piperul după gust, apoi se răcește complet, neacoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
LegumeLegume
UntUnt
țelinățelină
CeapăCeapă
PâinePâine
BulionBulion
IerburiIerburi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
1
Puteți face umplutura cu 1 zi înainte și păstrați-o acoperită și răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate0
Revista