Umplutură De Caș De Lămâie-Cimbru

Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian? Umplutura de caș de lămâie-cimbru ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 73 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr, suc de lămâie, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Limoncello Pound Cake cu umplutură de coajă de lămâie Meyer și brânză de capră, cimbru și glazură de Limoncello, Mini prăjituri Bundt cu lămâie cu umplutură de caș de lămâie (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), și Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă apă la adâncimea de 1 inch în partea de jos a unui cazan dublu la foc mediu-mare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți la foc mic.
Bateti ouale si galbenusurile de ou In partea de sus a cazanului dublu de pe foc; amestecati zaharul si urmatoarele 3 ingrediente. Răzuiți semințele de fasole de vanilie în amestecul de ouă și bateți până se omogenizează.
Așezați partea superioară a cazanului dublu peste apa care fierbe. Gatiti, amestecand constant, 10 minute sau pana cand amestecul se ingroasa.
Scoateți partea superioară a cazanului dublu din apa care fierbe și adăugați unt și sare, amestecând până când untul este topit.
Așezați folie de plastic direct pe caș cald (pentru a preveni formarea unei pelicule) și răciți 8 ore.