Umăr de porc prăjit cu sos de rodie

Umăr de porc prăjită cu sos de rodie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 341 calorii, 41G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți friptură de umăr de porc, sare kosher și piper măcinat, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până zahăr turbinado ai putea urma acest curs principal cu Scones de portocale-afine cu zahăr Turbinado ca desert. 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, care este super. Rețete similare includ Umăr De Porc Prăjit Cu Sos De Ghimbir De Muștar, Umăr De Porc Prăjit, și Umăr De Porc Prăjit În Caserolă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Condimentează friptura de porc cu usturoi, sare kosher și piper.
Coaceți friptura timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit. În timp ce friptura se coace, combinați semințele de rodie și apa într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim și fierbeți timp de 20 până la 30 de minute, până când semințele de rodie s-au descompus și și-au eliberat sucurile. Apăsați printr-un filtru pentru a obține cât mai mult suc posibil. Ar trebui să aveți aproximativ 3/4 cană de suc.
Se toarnă sucul din rodie într-o cratiță și se aduce la fierbere. Se fierbe la foc mediu până se reduce la jumătate.
Se ia de pe foc și se amestecă în oțetul balsamic, zahărul și scorțișoara.
După ce friptura a fost la cuptor timp de 1 oră, începeți să o ungeți cu sosul de rodie, folosind o perie pentru a aplica pe partea superioară și laterală. Continuați să prăjiți carnea de porc până când temperatura internă a atins 180 de grade F (80 de grade C).
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute înainte de sculptură și servire.