Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ultimate Vegan Lentil Walnut Loaf. Această rețetă face 8 porții cu 360 calorii, 15g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine alac, piper, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 594 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Ultimate Green Taco împachetează cu carne Taco de linte-nucă (Vegan + fără Gluten), Pâinea de linte vegetariană Supremă a mamei, și Pâine De Mere Cu Nucă De Linte Glazurată, Revizuită.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 163°.Ungeți o tigaie de pâine de 9x5 inci, apoi tapetați-o cu o bucată de hârtie pergament tăiată pentru a se potrivi cu lungimea tigaiei. Dacă folosiți linte din conserve, clătiți-le și scurgeți-le într-o strecurătoare. Dacă folosiți linte gătite de la zero, urmați instrucțiunile din nota de mai jos. După scurgere, adăugați-le într-un castron foarte mare și zdrobiți lintea cu un tocător de cartofi. Scopul este de a crea o pastă de linte, lăsând în același timp aproximativ 1/3 din linte intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Masher De Cartofi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți nucile tocate pe foaia de copt. Prăjiți nucile timp de 8 până la 12 minute până când sunt parfumate și ușor aurii. Se lasă deoparte să se răcească. Creșteți căldura cuptorului la 177°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Adăugați uleiul într-o tigaie mare și creșteți focul la mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul și se condimentează cu un vârf sau două de sare. Gatiti timp de 4 pana la 5 minute pana cand ceapa se inmoaie. Amestecați țelina și morcovul și continuați să gătiți încă câteva minute. În cele din urmă, amestecați mărul ras, afine uscate (sau stafide), cimbru, oregano, 1/2 linguriță sare și piper negru. Gatiti cateva minute mai mult. În vasul cu piureul de linte, amestecați nucile, inul măcinat, făina de ovăz și firimiturile de pâine până se combină. Se amestecă tot amestecul de legume până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine Uscate
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Făină De Ovăz
Linte
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Semințe De In
Sare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați fulgii de ardei roșu, dacă utilizați. Gustați și adăugați mai multă sare (de obicei adaug încă 1/2 linguriță). Apăsați tot amestecul de pâine de linte în tigaia pregătită. Împachetați-l cât de ferm puteți, deoarece acest lucru îl va ajuta să se țină împreună după răcire. Într-un castron mic, amestecați ketchup-ul, sosul de mere, oțetul și siropul de arțar până se combină. Folosind o perie de patiserie (sau pur și simplu o lingură), întindeți toată glazura deasupra pâinii de linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Linte
Dressing Japonez De Susan Preparat
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Coaceți pâinea de linte, neacoperită, la 177° timp de 50 până la 60 de minute până când marginile încep să se întunece și pâinea este semi-fermă la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Așezați tigaia direct pe un suport de răcire timp de 15 minute. Apoi, glisați un cuțit în jurul capetelor pentru a slăbi și ridicați cu grijă pâinea (folosind hârtia pergament ca "mânere") și așezați-o direct pe suportul de răcire pentru încă 30 de minute.După răcire, tăiați cu grijă pâinea în plăci.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Serviți imediat. Pâinea va continua să se întărească pe măsură ce se răcește. Unele prăbușiri sunt normale dacă sunt feliate în timp ce sunt calde.