Ulei de măsline extravirgin și anghinare

Ulei de măsline extravirgin și anghinare
Uleiul de măsline extravirgin și anghinarea ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,56 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 204 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână lămâie, vin, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paste Pesto de măsline + cadou de ulei de măsline extra Virgin STAR, [] Vegan Friendly Skillet Olive Oil Anzac Biscuit, cu ulei de măsline extra Virgin Cobram Estate, și Extra Virgin Ulei De Măsline Herb Dip.

Instrucțiuni

1
Strângeți sucul din lămâie într-un castron cu apă. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, rupeți tulpina și rupeți frunzele exterioare întunecate. Folosind un cuțit zimțat, tăiați frunzele rămase în partea de sus a bazei. Folosind un cuțit mic și ascuțit, tăiați baza. Folosind o lingură sau un balon de pepene galben, scoateți bobinele păroase. Frecați fundul de anghinare peste tot cu lămâia tăiată și aruncați-l în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pepene GalbenPepene Galben
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Într-o cratiță medie, combinați uleiul de măsline, vinul, apa și usturoiul și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați fundul de anghinare și un vârf mare de sare și fierbeți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Lăsați anghinarea să se răcească ușor în lichidul de gătit, apoi adăugați cele 2 lingurițe de suc de lămâie și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Se servește cald sau la temperatura camerei.
6
Faceți înainte: anghinarea poate fi refrigerată peste noapte. Reîncălziți ușor în ulei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Subţire-Subţire-
7
Se servește cu: pâine țărănească prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista