Ulei De Arpagic

Ulei De Arpagic
Uleiul de arpagic este un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan garnitură. O porție conține 57 calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 33 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Ulei de scufundare a pâinii cu usturoi și ierburi în stil Restaurant, și Dip De Ou De Arpagic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați un filtru de cafea în asieve setat peste o ceașcă sau un bol de măsurare rezistentă la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pur arpagic și ulei de arpagic în ablender până când se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Transferați într-o cratiță micăși gătiți la căldură medie-mare, amestecând ocazional,până când amestecul se sfârâie,aproximativ 3 minute.
4
Îndepărtați uleiul de arpagic de la căldură și strecurați sita pregătită (nu apăsați pe solide sau uleiul va fi tulbure); lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
5
Faceți înainte: uleiul de arpagic poate fi făcut cu 1 săptămână înainte.Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista