Udon răcit cu pui dulce și picant și spanac
Udon răcit cu pui dulce și picant și spanac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $3.77 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 58G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 696 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de jumătăți de piept de pui, pastă de chile asiatică, tăiței udon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 73%. Încercați Udon răcit cu pui dulce și picant și spanac, Salată Udon Răcită (Hiyashi Chukan Udon), și Pui Picant De Susan Și Tăiței Udon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Apăsați sau stoarceți ghimbirul folosind o sită fină sau o pânză de brânză până când se extrage suficient suc pentru a măsura 1 lingură.
Încălziți o tigaie mare, bine condimentată, la foc mare, până când este fierbinte. Se usucă puiul și se condimentează cu sare și piper.
Se amestecă împreună sos de soia, mirin, suc de ghimbir, pastă de chile și ulei de susan. Puneți deoparte 1/2 cană de amestec de soia și aruncați restul cu pui.
Pui la grătar până când este gătit, 4 până la 5 minute pe fiecare parte. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, rupeți în bucăți de mușcătură.
Dacă folosiți tăiței uscați, gătiți într-o oală mare cu apă clocotită până la al dente, aproximativ 12 minute. Se amestecă spanacul în ultimul minut de gătit. (Dacă utilizați udon proaspăt, adăugați tăiței și spanac simultan în apă clocotită și gătiți 10 până la 20 de secunde în total.)
Scurgeți tăiței și spanacul și trans-fer într-un castron cu gheață și apă rece. Când este rece, se scurge bine într-o strecurătoare.
Aruncați tăiței și spanacul cu amestec de soia rezervat într-un castron mare.
Serviți tăiței și spanac acoperit cu pui.
Puiul poate fi la grătar pe un grătar în aer liber — grătar ușor cu ulei și setat la 5 până la 6 inci peste cărbuni strălucitori.