Turtă Dulce Cu Mere Cu Susul În Jos

Turtă Dulce Cu Mere Cu Susul În Jos
Turta dulce cu mere cu susul în jos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 335 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți cuișoare măcinate, melasă, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Crăciun. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Turtă Dulce Cu Mere Cu Susul În Jos, Turtă Dulce Cu Mere Cu Susul În Jos, și Tort cu mere de turtă dulce cu susul în jos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°; ungeți o tigaie rotundă de 8 inci. Într-o tigaie la foc mediu, topiți 2 linguri. unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Adăugați pene de mere; se presară cu zahăr brun. Saut 5 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3
Se toarnă lichid în tigaia pentru tort și se aranjează pene de mere într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
4
Cernem făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara, ghimbirul și cuișoarele. Bate 6 Linguri. unt nesărat și zahăr până la pufos. Bateți în ou și melasă. Bateți în 1/3 din amestecul de făină și apă fierbinte până se omogenizează; repetați de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Se toarnă aluatul în tigaie; se întinde uniform pe mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Coaceți aproximativ 45 de minute, până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Lăsați să se răcească pe un raft timp de aproximativ 10 minute. Rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi, apoi inversați tortul pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista