Trufe Kahlua
Trufe Kahlua este un fără gluten rețetă cu 36 de porții. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 90 de calorii. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, lichior cu aromă de cafea, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 17 fani. Acesta funcționează cel mai bine ca o băutură, și se face în aproximativ 5 ore și 30 de minute. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Trufe Kahlua, Trufe De Ciocolată Kahlua, și Trufe De Mentă Mocha Kahlua pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți ciocolata în partea de sus a unui cazan dublu peste apă fierbinte, amestecând frecvent și răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc pentru a evita arsurile.
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei.
Se amestecă gălbenușurile de ou, câte 1, în ciocolată până se amestecă uniform.
Se toarnă lapte condensat îndulcit în amestecul de ciocolată și se amestecă până se omogenizează; adăugați lichior cu aromă de cafea și readuceți boilerul la căldură. Se fierbe la foc mic până când amestecul este încălzit, 2 până la 3 minute.
Transferați amestecul de ciocolată în vasul unui mixer de stand; bateți în unt, câte 1 lingură, până devine pufos. Acoperiți vasul cu folie de plastic și răciți, 4 ore până peste noapte.
Rulați amestecul în bile de 3/4 inch.
Se toarnă pudra de cacao într-un castron mic; rotiți bilele în pudră de cacao până când sunt acoperite. Aranjați bilele pe o farfurie și dați-le la frigider până se fixează, cel puțin 1 oră.