Triple Ciocolată-Cookie Fleac Plăcintă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete scoțiene, așa că încercați Triple Chocolate-Cookie fleac Pie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 512 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 2,51 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână baton de copt cu ciocolată, smântână grea, fursecuri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Trifle triplu de ciocolată cu Guinness, Triple-Ciocolată Brownie Fleac, și Triplu Strat Unt De Arahide + Ciocolata Chip Cookie + Cookie Aluat Cupe.
Instrucțiuni
Cuptor cu microunde 1/2 cană cremă la 30 de secunde până la 1 minut sau până când este fierbinte (nu fierbeți).
Puneți ciocolata dulce-amăruie într-un castron mare.
Se toarnă smântână fierbinte peste ciocolată și se amestecă până se omogenizează. Repetați procedura cu 1/4 cană cremă și ciocolată albă. (Dacă ciocolata nu se topește complet după agitare, cuptorul cu microunde la intervale mari de 10 secunde doar până când ciocolata este topită și amestecul este neted.) Se amestecă 1/2 linguriță. vanilie în fiecare amestec de ciocolată până se omogenizează bine. Se răcește 20 de minute.
Între timp, lăsați 2 1/2 căni de cremă să stea la temperatura camerei 20 de minute.
Bateți 1 1/2 căni de cremă la viteză medie-mare cu un mixer electric până se formează vârfuri medii. Îndoiți ușor o pătrime de frișcă în amestec rece de ciocolată dulce-amăruie. Repetați procedura cu frisca rămasă.
Bateți restul de 1 cană de cremă la viteză medie-mare până se formează vârfuri medii. Îndoiți ușor o pătrime de frișcă în amestec rece de ciocolată albă. Repetați procedura cu frisca rămasă.
Zdrobiți 6 până la 7 fursecuri pentru a egala 1/2 cană firimituri.
Presărați pe fundul unei tigaie cu arc de 9 inci ușor unsă.
Întindeți jumătate din amestecul de ciocolată dulce-amăruie peste fursecurile zdrobite în tigaie. Aranjați cookie-urile în jurul laturilor tigaiei (aproximativ 19 cookie-uri).
Întindeți amestecul de ciocolată albă peste amestecul de ciocolată dulce-amărui.
Zdrobiți fursecurile rămase și presărați peste amestecul de ciocolată albă în tigaia springform.
Stropiți cu lichior, dacă doriți.
Întindeți amestecul de ciocolată dulce-amărui rămas peste fursecurile zdrobite. Acoperiți și răciți 8 până la 24 de ore.
Scoateți părțile laterale din tigaie. Zmeură movilă în centrul fleacului; periați cu glazură de zmeură.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit batoane de copt Ghirardelli 60% Cacao dulce-amărui, baton de copt cu ciocolată albă Ghirardelli, colecție distinctivă de prăjituri distractive Pepperidge Farm și lichior Godiva Mocha.
Combinați 3 Linguri. gem de zmeură fără semințe și 2 lingurițe. apă într-un vas mic de sticlă. Cuptor cu microunde la maxim 10 până la 15 secunde sau până la omogenizare.