Trifoi de dovleac portocaliu este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 29 de cenți pe porție. O porție conține 184 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 131 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină, dovleac, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort De Dovleac Portocaliu, Placinta De Dovleac Cu Marmelada De Portocale, și Plăcintă Cu Dovleac Cu Condimente Portocalii.
Instrucțiuni
1
Cupe de brioșă cu unt cu 1 lingură de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
2
Se amestecă drojdia, laptele cald și mierea într-un castron mare și se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu face spumă, începeți din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
Drojdie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă făina, sarea, dovleacul, 1 ou întreg, gălbenușul, coaja de portocală și sucul și restul de 5 linguri de unt în amestec de drojdie cu o lingură de lemn sau o spatulă de cauciuc până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați, prăfuind suprafața și mâinile cu suficientă făină pentru a împiedica aluatul să se lipească, până când aluatul este elastic și neted, 6 până la 8 minute. Formați aluatul într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Ouă
Dovleac
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Suc
Drojdie
Sare
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Puneți aluatul într-un castron mare cu ulei și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu folie de plastic și un prosop de bucătărie și lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți, la temperatura camerei calde, până se dublează, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Folie De Plastic
Bol
5
Puneți aluatul în jos (nu frământați),apoi înjumătățiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
6
Rulați jumătate de aluat pe o suprafață ușor făinată, cu mâinile ușor făinoase, într-un buștean lung de 12 inci (păstrați restul pe jumătate acoperit cu folie de plastic).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
7
Tăiați jurnalul în 6 bucăți egale, apoi tăiați fiecare bucată în treimi.
8
Rulați fiecare bucată într-o bilă de 1 inch prin cupping mâna și împingând aluatul pe suprafața de lucru în timp ce rulați într-o mișcare circulară. Puneți 3 bile una lângă alta în fiecare dintre cele 6 căni de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
9
Faceți mai multe rulouri cu aluatul rămas în același mod. Acoperiți rulourile cu un prosop de bucătărie (nu o cârpă de pământ) și lăsați să crească într-un loc fără curent la temperatura camerei calde până când aluatul este la aproximativ 1 inch deasupra marginii cupelor de briose, 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Garnituri De Brioșă
10
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Bateți împreună oul rămas și apa și periați pe vârfurile rulourilor. (Veți avea resturi de spălare a ouălor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
12
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Transferați rulourile într-un raft și răciți cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
1
Rulourile sunt cele mai bune în ziua în care sunt făcute, dar pot fi congelate (se răcesc complet, apoi se înfășoară bine) 1 lună. Se decongelează, apoi se reîncălzește pe o foaie de copt într-un cuptor de 350 litri F până se încălzește, 5 până la 10 minute.