Tortilla De Cartofi Cu Dovlecei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Tortillan cu cartofi de dovlecel. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariană are 148 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 92 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cartofi, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Tortilla cu fasole neagră și dovlecei, Tortilla Cu Cartofi Și Dovlecei La Grătar, și Chilaquiles-Caserola Tortilla Cu Spanac Și Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se rade grosolan dovleceii, apoi se aruncă cu 2 lingurițe de sare și se lasă să stea 30 de minute.
În timp ce dovlecelul stă, curățați cartofii și tăiați-i în zaruri de 1/3 inch.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare până când este fierbinte, apoi adăugați cartofi, ceapă și 3/4 linguriță sare. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți (fără rumenire), neacoperit, amestecând ocazional, 30 de minute.
Transferați dovlecelul într-o strecurătoare pentru a se scurge, apoi strângeți pumni mici pentru a îndepărta cât mai mult lichid posibil, transferându-l ca stors într-un castron mic.
Adăugați dovleceii în cartofi și gătiți, amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragezi și dovleceii se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute.
Scurgeți legumele în strecurătoare așezate peste un castron, rezervând ulei. Se răcește 5 minute.
Bateți ușor ouăle într-un castron mare, apoi amestecați legumele, 1 lingură ulei rezervat, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Întoarceți 1 lingură de ulei rezervat în tigaie și adăugați amestecul de ouă, presând cartofii spălați cu ouă. Gatiti la foc mic, acoperit, pana aproape setat si partea inferioara este aurie, 12-15 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 15 minute.
Rulați o spatulă de cauciuc în jurul tortilla și agitați ușor tigaia pentru a slăbi (dacă fundul se lipește, glisați cu grijă spatula dedesubt). Glisați tortilla pe o farfurie plată mare, apoi acoperiți cu tigaie și inversați tortilla înapoi în tigaie. Marginea rotundă a tortilla cu spatula de cauciuc și se fierbe la foc mic, neacoperit, până la set, aproximativ 15 minute mai mult.
Glisați tortilla pe o farfurie de servire și tăiați-o în pene.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Tortilla poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită.