Tort Rece De Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul rece cu nucă de cocos. Această rețetă servește 18. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 310 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână lapte de cocos, lapte condensat, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Rece Cu Smântână Cu Lămâie-Nucă De Cocos, Tort Rece Cu Smântână Cu Lămâie-Nucă De Cocos, și Pește-spadă fierbinte cu sos rece de cremă de Avocado de nucă de cocos.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți tigaia de 13x9 inci cu spray de scurtare sau gătit; tapetați cu hârtie pergament de gătit. Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și albușuri de ou.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți 29 până la 34 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, cel puțin 1 oră.
Într-un castron mediu, amestecați laptele condensat și laptele de cocos cu biciul până se combină bine; pus deoparte.
Puneți nuca de cocos într-un alt castron mediu; pune deoparte.
Tăiați tortul în 6 rânduri cu 3 rânduri sau 6 rânduri cu 4 rânduri.
Tăiați folia în pătrate suficient de mari pentru a înfășura bucăți de tort.
Înmuiați bucățile de tort, pe rând, în amestec de lapte timp de 5 secunde, asigurându-vă că toate părțile sunt acoperite (doriți ca tortul să absoarbă cât mai mult lichid posibil).
Așezați bucata de tort umezită într-un castron de nucă de cocos mărunțită, întorcându-se pentru a acoperi toate părțile. Înfășurați fiecare piesă individual în folie. Refrigerați cel puțin 3 ore sau până la 24 de ore.