Tort Rapid Mardi Gras King
Rapid Mardi Gras Regele tort ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 287 calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. 282 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tort Rapid Mardi Gras King, Cupcakes cu tort Mardi Gras King: potrivite pentru un rege și o regină, și Tort Mardi Gras King.
Instrucțiuni
Se amestecă 2 1/2 căni de făină și drojdie în bolul mixerului standului, folosind accesoriul cu palete, la minim timp de aproximativ 30 de secunde.
Încălziți laptele, zahărul și sarea într-o cratiță mică la foc mediu până când zahărul este dizolvat și laptele este cuprins între 120 F și 130 F.
Cu mixerul la scăzut, se toarnă lichide și se amestecă până se încorporează.
Adăugați ouă pe rând. Continuați să amestecați până se formează un aluat shaggy. Curățați paleta și treceți la cârligul de aluat.
Se amestecă puțin câte 1 cană de făină rămasă, adăugând mai multă sau mai puțină făină după cum este necesar pentru a face un aluat moale.
Adăugați untul înmuiat, câte o bucată, frământând până când fiecare bucată de unt este absorbită.
Frământați timp de opt minute la scăzut. Aluatul trebuie să curățe complet părțile laterale ale bolului. Dacă este prea lipicios, adăugați făină suplimentară câte 1 lingură, amestecând bine înainte de a determina dacă este nevoie de mai multă făină. Dacă aluatul pare prea uscat, stropiți cu apă dintr-o sticlă de pulverizare de câteva ori, amestecând bine înainte de a determina dacă este nevoie de mai multă apă. La fiecare 2 minute, opriți mașina, răzuiți aluatul de pe cârlig și apoi continuați să frământați.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați de câteva ori cu mâna pentru a vă asigura că este neted și elastic. Formați aluatul într-o bilă.
Așezați aluatul într-un vas uns. Rândul său, o dată suprafață atât de Uns este pe partea de sus. Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 1 oră.
În timp ce aluatul se răcește, faceți umplutură de scorțișoară. Într-un castron mic, combinați zahărul brun și scorțișoara măcinată.
Combinați untul cu amestecul de scorțișoară și amestecați bine.
Rulați aluatul răcit într-un dreptunghi de 10 x 20 inch.
Întindeți umplutura pe jumătate din partea lungă a aluatului. Îndoiți aluatul în jumătate acoperind umplutura. Bateți aluatul ferm, astfel încât aluatul să se lipească.
Tăiați aluatul în trei fâșii lungi. Apăsați vârfurile benzilor împreună și împletiți benzile. Apăsați capetele împreună în partea de jos. Întindeți ușor împletitura astfel încât să măsoare din nou 20 de centimetri. Formați-l într-un cerc/oval și apăsați marginile împreună.
Transferați inelul pe o foaie de copt căptușită cu pergament sau unsă. Acoperiți aluatul cu folie de plastic și lăsați-l să crească până se dublează, aproximativ 1 oră. În timp ce aluatul crește, Preîncălziți cuptorul la 350 km.
Coaceți tortul până se rumenesc, 20 – 35 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 10 minute pe foaia de copt și apoi așezați-o pe un suport de răcire pentru a se răci complet înainte de glazură. Pentru a ascunde bebelușul în tort, dacă doriți, faceți o mică fantă în fundul tortului și puneți bebelușul din plastic în miniatură după ce tortul s-a răcit.
Glazură: într-un castron mic, amestecați zahărul pudră, laptele și vanilia până se omogenizează (adăugați lapte suplimentar dacă amestecul este prea gros sau zahăr pudră dacă este prea subțire).
Puneți glazura deasupra tortului. Presărați imediat zahăr colorat, alternând între cele trei culori.