Nevoie de o desert vegetarian? Tortul proaspăt cu caise cu susul în jos ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 385 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, zară, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tort de caise cu susul în jos, Tort Cu Caise Cu Susul În Jos, și Tort Cu Caise Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Încălziți untul în tigaie la foc moderat până când spuma dispare. Reduceți căldura la minim și presărați zahăr brun uniform peste unt, apoi gătiți, netulburat, 3 minute (nu tot zahărul va fi topit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scoateți tigaia de pe foc și aranjați jumătățile de caise, tăiați părțile în jos, aproape împreună deasupra zahărului brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Caise
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Cernem împreună făina, praful de copt și sifonul și sarea într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Bateți împreună untul, zahărul și extractele într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până la palid și pufos, 2 până la 3 minute într-un mixer în picioare sau 3 până la 4 minute cu un handheld. Bateți în ouă câte 1, apoi bateți până când amestecul este cremos și dublat în volum, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină în 3 loturi alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină și bateți doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Se toarnă ușor aluatul peste caise și se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Ardei Arbol
1
Dacă tigaia dvs. nu este rezistentă la cuptor, înfășurați mânerul cu folie rezistentă (sau un strat dublu de folie obișnuită) înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Folie De Aluminiu
2
Coaceți tortul în mijlocul cuptorului până se rumenesc și o culegere de lemn introdusă în centru iese curată, 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Purtând mănuși de cuptor, inversați imediat o farfurie mare peste tigaie și, păstrând farfuria și tigaia ferm presate împreună, inversați tortul pe farfurie. Ridicați cu grijă tigaia de pe tort și, dacă este necesar, înlocuiți orice fruct care este lipit de fundul tigaiei. Se răcește la cald sau la temperatura camerei.