Tort Dublu-Ghimbir
Tortul cu ghimbir dublu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 8 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 202 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, ienibahar măcinat, melasă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Smântână dublă cu ghimbir și tort Bundt cu căpșuni infuzate cu ghimbir, Tort dublu-ghimbir cu zahăr brun Mascarpone frisca, și Dublu ginger gingerbread bărbați.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Bateți primele 3 ingrediente într-un castron mare cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați melasă; bate 1 minut. Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făinurile și următoarele 4 ingrediente (făinurile prin ienibahar) într-un castron mic, amestecând bine cu un tel.
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină; bate bine după fiecare adăugare
Se toarnă aluatul într-o tigaie rotundă de 8 inci acoperită cu spray de gătit; atingeți brusc tigaia o dată pe blat pentru a îndepărta bulele de aer.
Se presară cu ghimbir cristalizat.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă.
Se scoate din tigaie; se servește cald.