Tort De Zmeură Ganache Fudge

Tort De Zmeură Ganache Fudge
Zmeura Ganache Fudge tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 2,83 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 816 calorii. Un amestec de praf de copt, frișcă grea, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 2 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o accesibil rețetă pentru fanii alimentelor din sud. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 36%. Încercați Tort De Zmeură Ganache Fudge, Tort cu strat de zmeură de ciocolată cu glazură de Ganache, și Tort Guinness Fudge Bundt cu Guinness Ganache – nu este nevoie de ochelari de bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un foc sau un grătar de cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Lăsați focul sau grătarul să ardă la cărbuni.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Pulverizați un cuptor olandez de 12 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, combinați zahărul, făina, cacao, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea. Într-un castron mediu, combinați ouăle, uleiul, laptele de unt, apa și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă ingredientele lichide în ingredientele uscate. Se amestecă cu biciul de sârmă până se amestecă bine, aproximativ 2 minute. Aluatul va fi curgător.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Așezați 8 cărbuni sub cuptorul olandez și 16 cărbuni pe capac, coaceți în cuptorul olandez aproximativ 50 de minute sau până când tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei. Se lasă să se răcească aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți tortul din cuptorul olandez plasând suportul de răcire deasupra cuptorului olandez și răsturnând cuptorul.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți cuptorul olandez. Tort rece. Când se răcește complet, se taie în 2 straturi. Puteți folosi ață dentară pentru a tăia tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
8
Faceți ganache combinând toate ingredientele ganache într-un bol de dimensiuni medii. Se amestecă până se amestecă bine. Ganache va fi la fel de gros ca glazura. Dacă este prea gros, subțire cu puțină smântână sau lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Răspândiți pe stratul tăiat. Sus cu alt strat, tăiați partea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Faceți glazură combinând ciocolata topită cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
11
Se stropesc peste partea de sus a tort și se lasă să curgă în jos părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă FermeLa 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă Ferme
12
Garnisiți cu zmeură proaspătă și bucle de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
13
Se presară cu zahăr pudră, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate8
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista