Tort De Tiramisu Cu Fructe De Pădure

Tort De Tiramisu Cu Fructe De Pădure
Berry Tiramisu tort ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă $1.18 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 428 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, suc de lămâie, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tiramis cu fructe de padure si iaurt 4, Tiramisu Ușor Cu Fructe De Lămâie, și Skinny Berry Ricotta Tiramisu Parfaits pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați fructele de pădure, zahărul și sucul de lămâie. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră. Apăsați ușor fructele de pădure; scurgeți, rezervând suc. Pune fructele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Fructe De PadureFructe De Padure
SucSuc
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o cratiță mare, combinați amidonul de porumb și sucul rezervat până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Într-un castron mare, combinați făina, 1 cană de zahăr, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Bateți gălbenușurile de ou, apa și uleiul; se adaugă la ingredientele uscate, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Într-un alt castron, bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul rămas, bătând la înălțime până se formează vârfuri rigide; pliați în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Răspândiți-vă într-un 9-in neîngrădit. tigaie cu arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
7
Coaceți la 325 de minute pentru 30-38 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Se răcește timp de 10 minute; se scoate din tigaie și se răcește pe un suport de sârmă. Între timp, într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul cofetarilor până se omogenizează. Îndoiți în frișcă; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
BolBol
TigaieTigaie
8
Tăiați tortul orizontal în trei straturi.
9
Așezați stratul inferior pe o farfurie de servire; se întinde cu o treime din umplutură. Se acoperă cu o treime din fructe de pădure; stropiți cu 1/4 cană sirop de fructe de pădure. Repetați straturile de două ori, stropind cu siropul rămas. Se da la frigider cel putin 2 ore inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
SiropSirop

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Piccini Chianti Classico. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista