Tort De Solstițiu De Iarnă

Tort De Solstițiu De Iarnă
Tortul solstițiului de iarnă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 685 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 1,49 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de caș de lămâie, colorant alimentar, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, care nu este atât de mare. Încearcă Cocktail De Solstițiu De Iarnă, Rețetă De Pumn De Solstițiu, și Solstițiul De Vară Collins pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți amestecurile de tort, ouăle, apa, concentratul de limonadă, untul și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în 1-1/2-in. CuburiTăiat în 1-1/2-in. Cuburi
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Transferați la trei unse și făinate 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Coaceți la 350 de euro timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Între timp, linia trei unsă 15-in. x 10 inch. x 1 în. tigăi de copt cu hârtie pergament; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Într-o cratiță mare grea, combinați siropul de porumb și zahărul. Aduceți la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional. Acoperiți și gătiți timp de 3 minute pentru a dizolva cristalele de zahăr. Descoperiți și gătiți, fără a amesteca, până când un termometru pentru bomboane citește 300 de euro (etapa de fisurare tare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Se ia de pe foc; se amestecă extractul de lămâie și colorantul alimentar (păstrați fața departe de amestec, deoarece aroma este foarte puternică). Se toarnă imediat în tigăi pregătite formând forme mici în zig-zag.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
Extract De LămâieExtract De Lămâie
7
Lăsați să se răcească complet.
8
Pentru umplere, bateți smântâna într-un castron mic până se formează vârfuri moi; pus deoparte. Într-un alt castron, bateți crema de brânză până se omogenizează. Bateți zahărul cofetarilor, cașul de lămâie și coaja de lămâie. Îndoiți în frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Așezați un strat de tort pe o farfurie de servire; întindeți cu 1 cană de umplutură. Repet. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
10
Pentru glazură, într-un castron mare, bateți crema de brânză, untul, cașul de lămâie, vanilia și sarea până se omogenizează. Bateți treptat în zahărul cofetarilor. Partea superioară a înghețului și părțile laterale ale tortului. Spargeți bomboanele în cioburi; introduceți în glazură formând raze de soare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Presărați tortul cu sclipici comestibil. Puneți la frigider resturile.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiIarnă
Revista