Tort De Smântână Cu Nuci De Scorțișoară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu smântână cu scorțișoară. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 441 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, lapte, glazură de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Cafea Cu Smântână Cu Scorțișoară, Tort De Cafea Cu Smântână Cu Scorțișoară, și Tort De Cafea Cu Scorțișoară Streusel.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 163°.
Combinați făina și bicarbonatul de sodiu. Bateți untul și 2-1 / 4 căni de zahăr granulat într-un bol mare cu mixer până când este ușor și pufos. Se amestecă în vanilie.
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați amestecul de făină alternativ cu smântână, amestecând bine după fiecare adăugare.
Se toarnă jumătate din aluat într-o tigaie unsă și făinată cu 12 căni cu tub canelat sau o tigaie cu tub de 10 inci.
Combinați scorțișoara și zahărul granulat rămas într-un bol mediu; amestecați nucile.
Se presara peste aluat în tigaie; se acoperă cu restul de aluat.
Coaceți 1 oră 15 min. la 1 oră 25 min. sau până când scobitoare introdus aproape Centrul de tort iese curat. Se răcește în tigaie 10 min. Invertiți tortul pe suportul de sârmă; scoateți ușor tigaia. Tort rece complet.
Se amestecă zahărul pudră și laptele până se amestecă; stropiți peste tort.
Lăsați să stea până când glazura este fermă.