Tort de praline de migdale cu glazură de Mascarpone și scoarță de ciocolată

Tort de praline de migdale cu glazură de Mascarpone și scoarță de ciocolată
Tortul de praline de migdale cu glazură de Mascarpone și scoarță de ciocolată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1036 calorii. Această rețetă servește 12. Un amestec de unt, pastă de migdale, migdale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 109 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Încercați Tort de praline de migdale cu glazură de Mascarpone și scoarță de ciocolată, Tort de afine cu migdale cu glazură Mascarpone, și Tort de migdale marconan de dovleac cu glazură de Mascarpone de scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți smântâna și zahărul într-o cratiță medie, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ciocolată; bateți până se omogenizează. Se răcește până se întinde, aproximativ 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Unt trei tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci. Căptușiți fundul cu hârtie pergament; tigăi de praf cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți făina, praful de copt și sarea în castron. Folosind un mixer rezistent, amestecați zahărul brun și untul într-un castron mare. Bateți în pasta de migdale câte 1 bucată, apoi bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Pastă De MigdalePastă De Migdale
UmărUmăr
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în extracte. Îndoiți ingredientele uscate. Împărțiți aluatul între tigăi; blaturi netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centre iese curat, aproximativ 25 de minute. Prăjituri răcoroase în tigăi pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Tapetați foaia de copt cu folie. Se amestecă zahărul și 1/4 cană de apă într-o cratiță medie grea la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura; fierbeți fără a amesteca până la chihlimbar adânc, rotiți tigaia și periați părțile laterale cu o perie de patiserie umedă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se amestecă în nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
3
Se toarnă pe folie; rece. Îndepărtați folia de pe pralină. Tăiați pralina grosier. DO AHEAD Praline se poate face cu 1 zi înainte; depozitați etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PralinePraline
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1
Bateți toate ingredientele într-un castron mare doar până la vârfuri moi (nu exagerați sau amestecul se va coagula).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Rulați cuțitul în jurul laturilor pentru a slăbi prăjiturile. Întoarceți prăjiturile; îndepărtați hârtia.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Așezați 1 strat de tort pe platou.
4
Întindeți jumătate de ganache peste; se presară cu 1/4 cană de pralină. Se acoperă cu al doilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Întindeți ganache-ul rămas; se presară cu 1/4 cană de pralină. Se acoperă cu al treilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Întindeți glazura deasupra și părțile laterale ale tortului. Tortul înainte poate fi făcut cu 1 zi înainte; acoperiți cu cupola tortului și răciți. Păstrați pralina rămasă etanșă la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
Tapetați foaia de copt cu folie. Topiți ciocolata într-un castron mic așezat peste cratița cu apă clocotită. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Scoateți din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Stropiți toată ciocolata, cu excepția a 1 lingură, peste folie, în linii zig-zag groase (aproximativ 1 inch lățime) (ciocolata se va aduna în pete).
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Presărați 3 linguri de pralină peste ciocolată; se răcește coaja până se întărește, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
ScoarțăScoarță
5
Apăsați praline în jurul valorii de jos 2 centimetri de tort; se presara mai mult deasupra. Îndepărtați folia de pe scoarță; rupe în bucăți. Apăsați marginile în glazură deasupra tortului. Se topește 1 lingură de ciocolată peste apă clocotită, amestecând des. Folosind lingura, stropiți ciocolata peste tort. Faceți înainte de răcire până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
ScoarțăScoarță
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Se servește rece sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista