Tortul cu portocale, curmale și nuci ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 37 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, curmale, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Bare de alimentare pentru Date și piulițe, Tort Cu Nuci De Curmale Portocalii, și Tort Portocaliu Cu Nuci.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti glazura, combinați 1/4 cană zahăr și 1/4 cană apă într-o cratiță; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/3 cana (aproximativ 1 1/2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se ia de pe foc; se amestecă lichiorul. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Pentru a pregăti tortul, combinați 1 cană de zahăr și ouă într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până când este gros și palid. Bateți în 1 cană de apă, coajă, suc și ulei. Se amestecă pesmet, nuci, curmale și sare; lasa sa stea 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Date
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De Verjuic
5
Bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi folosind bătăi curate și uscate. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr rămasă, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Se amestecă un sfert din amestecul de albuș de ou în aluat. Îndoiți ușor amestecul de albuș de ou rămas în aluat. Puneți ușor amestecul într-o tavă de copt de 13 x 9 inch acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Scoateți din cuptor. Pierce partea de sus a tort cu un pick de lemn.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Ungeți glazura peste tortul cald. Se răcește pe un suport de sârmă 2 ore.