Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă PHILLY

Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă PHILLY
Tortul de morcovi cu glazură de brânză cremă PHILLY necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 333 calorii. Această rețetă servește 18 și costă 59 de cenți pe porție. Un amestec de nucșoară măcinată, zahăr granulat, ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Paște. Această rețetă de la Allrecipes are 135 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă, Cel Mai Bun Tort De Morcovi" Cu Glazură De Brânză Cremă, și Tort de morcovi cu umplutură de cremă de Pecan și glazură de brânză cremă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Cerneti impreuna faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, condimentele si sarea intr-un bol mediu; pus deoparte. Bateți ouăle și uleiul într-un castron mare cu sârmă până se omogenizează bine. Adăugați treptat zahăr granulat, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
CondimenteCondimente
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați amestecul de făină, morcovii, ananasul și nucile; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
MorcovMorcov
NuciNuci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Se toarnă în tigaie cu tub canelat de 12 căni unsă și făinată sau tigaie cu tub de 10 inci (3 L).
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 50 min. până la 1 oră sau până când scobitoarea din lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 min.; slăbiți din părțile laterale ale tigaiei cu spatulă sau cuțit și îndepărtați ușor tortul. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
TigaieTigaie
5
Glazură: bateți crema de brânză și untul într-un castron mare cu mixerul electric până se omogenizează bine. Adăugați treptat zahărul glazurat, sucul și coaja, bătând până se omogenizează bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Zahăr PudrăZahăr Pudră
UntUnt
GlazurăGlazură
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Se întinde deasupra tortului. Păstrați tortul rămas la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții18
Scor De Sănătate2
Revista