Tort de migdale cu fructe de padure

Tort de migdale cu fructe de padure
Tortul de migdale cu fructe de padure este un fără gluten și vegetarian desert. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 254 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, albușuri de ou, mure și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Bezea de migdale cu fructe de padure de vara, Cremă De Migdale Cu Miere Cu Fructe De Pădure, și Coșuri de bezea de migdale cu caș de tei și fructe de pădure.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți cu generozitate o tigaie rotundă de 9 x 2 inci și praf cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Pulsați migdalele cu 1/3 cană de zahăr într-un robot de bucătărie până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Transferați zahărul de migdale într-un castron mare și adăugați gălbenușuri, făină (1/2 cană), lapte, vanilie și sare, amestecând până se combină (aluatul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
MigdaleMigdale
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți albușurile cu un vârf de sare într-un castron folosind un mixer electric la viteză medie-mare până când țin doar vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Adăugați 1/3 cană de zahăr rămasă, puțin câte puțin, bătând la viteză medie, apoi bateți la viteză mare până când albii țin vârfuri rigide și lucioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
6
Îndoiți aproximativ o treime din albi în aluat pentru a ușura, apoi pliați albii rămași ușor, dar bine.
7
Se toarnă aluatul în tigaia pentru tort și se coace până când tortul este elastic la atingere și o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centru iese curată, 18 până la 20 de minute. Tort rece în tigaie pe un raft 5 minute, apoi inversați pe raft și se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Formă De TortFormă De Tort
FrigaruiFrigarui
1
Aduceți apa și zahărul la fiert într-o cratiță grea de 1 litru, amestecând până se dizolvă zahărul. Se răcește siropul 20 de minute, apoi se amestecă sucul de lămâie și extractul de migdale. Amestecați ușor fructele de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Fructe De PadureFructe De Padure
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Aranjați tortul, cu partea dreaptă în sus, pe o farfurie și lingurați fructele de pădure deasupra, apoi turnați încet siropul de fructe uniform peste tort. Praf cu zahăr de cofetărie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Fructe De PadureFructe De Padure
FructeFructe
SiropSirop
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista