Tort de migdale cu fructe de padure
Tortul de migdale cu fructe de padure este un fără gluten și vegetarian desert. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 254 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, albușuri de ou, mure și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Bezea de migdale cu fructe de padure de vara, Cremă De Migdale Cu Miere Cu Fructe De Pădure, și Coșuri de bezea de migdale cu caș de tei și fructe de pădure.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți cu generozitate o tigaie rotundă de 9 x 2 inci și praf cu făină, eliminând excesul.
Pulsați migdalele cu 1/3 cană de zahăr într-un robot de bucătărie până la măcinat fin.
Transferați zahărul de migdale într-un castron mare și adăugați gălbenușuri, făină (1/2 cană), lapte, vanilie și sare, amestecând până se combină (aluatul va fi gros).
Bateți albușurile cu un vârf de sare într-un castron folosind un mixer electric la viteză medie-mare până când țin doar vârfuri moi.
Adăugați 1/3 cană de zahăr rămasă, puțin câte puțin, bătând la viteză medie, apoi bateți la viteză mare până când albii țin vârfuri rigide și lucioase.
Îndoiți aproximativ o treime din albi în aluat pentru a ușura, apoi pliați albii rămași ușor, dar bine.
Se toarnă aluatul în tigaia pentru tort și se coace până când tortul este elastic la atingere și o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centru iese curată, 18 până la 20 de minute. Tort rece în tigaie pe un raft 5 minute, apoi inversați pe raft și se răcește 10 minute.
Aduceți apa și zahărul la fiert într-o cratiță grea de 1 litru, amestecând până se dizolvă zahărul. Se răcește siropul 20 de minute, apoi se amestecă sucul de lămâie și extractul de migdale. Amestecați ușor fructele de pădure.
Aranjați tortul, cu partea dreaptă în sus, pe o farfurie și lingurați fructele de pădure deasupra, apoi turnați încet siropul de fructe uniform peste tort. Praf cu zahăr de cofetărie, dacă doriți.