Tort De Mere Românesc
Tortul românesc cu mere este un desert din Europa de Est. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă vegetariană fără lactate și lacto ovo servește 15 și costă 55 de cenți pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 203 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână nuci, extract de vanilan, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Mere Românesc, Friptură Românească, și Cheesecake Românesc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Tăiați merele în pene de 1 inch. Pune deoparte.
Într-un castron mare, amestecați ouăle și zahărul până se amestecă.
Se amestecă bicarbonatul de sodiu, uleiul, scorțișoara și vanilia. Se amestecă făina, doar până se încorporează. Îndoiți merele și nucile.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 55 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească ușor. Poate fi servit cald sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tortul cu mere funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.