Tort de mămăligă cu Mascarpone și rozmarin

Tort de mămăligă cu Mascarpone și rozmarin
Rețeta tort de mămăligă cu Mascarpone și rozmarin se poate face în aproximativ 1 oră și 45 de minute. Această rețetă servește 10 și costă 1,21 USD pe porție. O porție conține 553 calorii, 9g de proteine, și 36g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de mascarpone, miere, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de mâncare și vin. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Mămăligă Cu Rozmarin, Tort De Căpșuni Și Mascarpone, și Mousse Marsalan și Mascarpone cu tort de lire și fructe de pădure.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Unt și făină o tigaie metalică de 9 pe 5 inci. Într-un castron mediu, bateți cele 1 3/4 căni de făină de tort cu mămăligă și sare. Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți untul înmuiat cu zahărul la viteză medie-mare până devine palid și pufos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MamaligaMamaliga
UntUnt
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Pâine PanPâine Pan
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine între adaosuri. Bateți extractul de vanilie și sucul de lămâie. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de ouă, bătând aluatul la viteză mică până când este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
4
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de aproximativ 1 oră, până când un tester de tort introdus în centrul tortului iese cu câteva firimituri umede atașate. Întoarceți tortul pe un raft și lăsați-l să se răcească până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De LireTort De Lire
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Pâine PanPâine Pan
5
Într-o cratiță mică, combinați mierea cu apa și crenguțele de rozmarin și fierbeți la foc moderat timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
MiereMiere
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Lăsați siropul să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 15 minute. Aruncați crenguțele de rozmarin. În timp ce tortul este încă cald, periați ușor partea superioară a tortului cu siropul de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
SiropSirop
7
Într-un castron mediu, bateți mascarpone cu smântâna, zahărul și semințele de fasole de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
VanilieVanilie
CremăCremă
SemințeSemințe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Folosind un cuțit zimțat, tăiați tortul în felii groase și transferați-l în farfurii. Acoperiți fiecare felie cu o păpușă mare de mascarpone, stropiți cu siropul de rozmarin și serviți cu smochine feliate, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Tort De LireTort De Lire
RozmarinRozmarin
SiropSirop
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista