Tort de lire cu glazură de Caramel și stropi de caise-ghimbir
Tortul de lire cu glazură de Caramel și stropi de caise-ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 16 porții cu 556 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, smântână, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 16%. Încercați Tort De Lire Cu Glazură De Caramel Și Stropi De Caise-Ghimbir, Tort de caise-ghimbir cu glazură de rom, și Tort De Fistic Cu Glazură Picurată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos. Adăugați treptat zaharuri, bătând la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până când galbenul dispare după fiecare adăugare.
Se amestecă împreună făina, sarea și bicarbonatul de sodiu.
Se adaugă la amestecul de unt alternativ cu smântână, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.
Se toarnă în 2 tigăi de pâine unse și făinoase de 9 x 5 inci.
Coaceți la 325 timp de 1 oră până la 1 oră și 10 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe un suport de sârmă 10 minute.
Scoateți prăjiturile din tigăi și lăsați să se răcească 2 ore sau până se răcește complet.
Pregătiți glazura de Caramel și turnați peste tort, permițându-i să picure pe părțile laterale ale tortului. Top cu caise-ghimbir
Stropește; lăsați să stea 30 de minute sau până când glazura este fermă.