Tort De Ghimbir Boscobel Beach
Tortul de ghimbir Boscobel Beach este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 536 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 174 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca un desert ieftin. Un amestec de rădăcină de ghimbir, zahăr brun, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Wasabi-Fripturi De Ton Glazurate Cu Ghimbir (Dieta South Beach Prietenoasă, Scăzută, Tort De Ziua Miami Beach, și Smântână dublă cu ghimbir și tort Bundt cu căpșuni infuzate cu ghimbir.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 9 inch. Cerneti impreuna faina, praful de copt, ghimbirul macinat, scortisoara si sarea. Pune deoparte.
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul brun până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați rădăcina de ghimbir rasă și vanilia. Bateți amestecul de făină alternativ cu laptele, amestecând doar până se încorporează.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 până la 50 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe o farfurie de servire. Praf ușor cu zahărul cofetarilor înainte de servire.