Tort De Fructe Prietenos Pentru Copii
Copil prietenos tort de fructe ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 82 de cenți pe porție. O porție conține 590 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de praf de copt, vanilie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este perfect pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ciob Oală Copil-Friendly Turcia Chili, Ușor 5 Minute Alergie Prietenos Tort De Fructe, și Copil Prietenos Sangria Fructe Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și făină 2 (8 1/2 pe 4 1/2-inch) tigăi de pâine.
Puneți bomboanele într-un castron mare și amestecați-le bine. Luați 2 linguri de făină și aruncați-o cu bomboanele pentru a le acoperi, astfel încât să nu se scufunde sau să se lipească. Pune deoparte.
Bateți praful de copt și sarea în făina rămasă și dați deoparte.
Folosind un mixer de suport cu un atașament de paletă sau un mixer de mână, bateți untul până când este ușor și pufos, aproximativ 1 minut.
Adăugați zahărul puțin la un moment dat răzuind părțile laterale ale bolului o dată sau de două ori, până când amestecul este neted și pufos.
Adăugați ouăle 1 la un moment dat bătând bine, apoi vanilia.
Se toarnă jumătate din amestecul de făină și se bate la viteză mică până se încorporează. Faceți același lucru cu făina rămasă. Aluatul va fi rigid și s-ar putea să trebuiască să terminați acest lucru manual. Îndoiți bomboanele. Împărțiți amestecul uniform între cele 2 tigăi pregătite apăsându-l bine, astfel încât să nu existe buzunare de aer; neteziți partea superioară.
Coaceți până se umflă și se rumenesc și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 60 până la 70 de minute. În timp ce sunt încă puțin calde, rulați un cuțit între prăjituri și tigăi pentru a le slăbi. Nu le întoarceți până nu s-au răcit complet. Felie și bucurați-vă.