Tort de fructe japonez II este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 1554 calorii, 19g de proteine, și 87G de grăsime. Pentru $ 3.29 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Este perfect pentru Crăciun. Funcționează bine ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă, cuișoare măcinate, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort De Fructe Japoneze, Tort Japonez De Șifon, și Tort De Burete Japonez (Kasutera).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Grăsime și făină 4 (9 inch) Tigăi rotunde pentru tort. Aruncați împreună stafidele, nuca de cocos și nucile pecan în 1 cană de făină până când sunt acoperite. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Unt de cremă și 2 căni de zahăr până la lumină și pufos. Bateți gălbenușurile pe rând. Cerneti impreuna restul de 2 cani faina, praful de copt, scortisoara, nucsoara si cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Hârtie De Orez
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3
Se adaugă la amestecul cremă, alternând cu lapte,se amestecă până se amestecă. Îndoiți amestecul de stafide, pecan și nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Într-un castron curat, bateți albușurile de ou până când se dezvoltă vârfuri rigide. Îndoiți în aluat până când nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Împărțiți aluatul în patru tigăi de copt de 9 inci (aproximativ 1 1/2 până la 2 căni pe tigaie).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute, apoi se întoarce pe rafturi de sârmă pentru a termina răcirea.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1
Se amestecă 2 căni de zahăr și 1/4 cană de făină într-o cratiță, se adaugă apă și se amestecă până se dizolvă. Tăiați lămâile și portocalele în bucăți mici și adăugați în cratiță. Aduceți la fierbere și gătiți până la grosime, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați 2 căni de nucă de cocos. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
3
Asamblați tortul cu umplutură între straturi și terminând cu umplutura deasupra.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2019o mulțime plăcută Chenin Blanc pentru orice ocazie, această îmbuteliere luxuriantă oferă note de caprifoi și citrice, care sunt echilibrate de o aciditate strălucitoare, fără sudură.