Tort de citrice cu sirop de afine
Tortul de citrice cu sirop de afine este un vegetarian desert. Această rețetă servește 12 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 390 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați afine, ouă, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Lire Cu Afine Și Sirop De Lavandă, Tort de lire cu sirop Balsamic de căpșuni, și Patru Citrice Pound Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 325 F. Ungeți o tigaie de pâine de 9 pe 5 inci. Într-un castron mic, amestecați ouăle, vanilia și zestele. Într-un castron mare, cu un mixer electric pe mediu-înalt, bateți untul timp de 2 minute.
Adăugați 1 1/4 căni de zahăr și sare și bateți timp de 2 minute. Adăugați încet amestecul de ouă. Bateți timp de 3 minute. Reduceți viteza la minim și adăugați încet făina.
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 60 până la 70 de minute.
Coaceți tortul și lăsați-l să se răcească. Acoperiți și păstrați la temperatura camerei până la 24 de ore.
Așezați tortul răcit într-o pungă de plastic resigilabilă sau acoperiți cu 2 straturi de folie de plastic. A se păstra până la 3 luni. Pentru a reîncălzi: puneți la frigider tortul peste noapte.
Se servește răcit sau la temperatura camerei.