Tort De Ceai Portocaliu
Dacă aveți aproximativ 50 minute pentru a petrece în bucătărie, tortul cu ceai de portocale ar putea fi un remarcabil fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru 26 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 12. O porție conține 204 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr de cofetărie, ouă, coajă de portocală și sare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort De Ceai Portocaliu, Tort De Ceai De Portocale De Sânge, și Tort de ceai de afine-portocale.
Instrucțiuni
Lăsați ouăle să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Cerneti faina si sarea; pus deoparte.
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile până se îngroașă ușor. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr, bătând până se îngroașă și de culoarea lămâii. Amestecați sucul de portocale și coaja.
Adăugați ingrediente uscate în amestecul de gălbenușuri; se amestecă bine.
Într-un alt castron, bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat zahărul rămas, aproximativ 1 lingură la un moment dat, până când se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul este dizolvat. Îndoiți un sfert de albușuri în aluat, apoi pliați în albușurile rămase.
Lingurați ușor într-un 10-in uns. tigaie tub.
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a îndepărta buzunarele de aer.
Coaceți pe cel mai de jos raft al cuptorului la 350 de minute pentru 30-35 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Răsturnați imediat tigaia pe o grătar; se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Rulați un cuțit în jurul părților laterale ale tortului și scoateți-l pe o farfurie de servire. Praf cu zahăr de cofetărie.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tort în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.