Tort De Ceai De Dovleac
Dacă 73 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tort de ceai de dovleac ar putea fi o mare fără lactate și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 552 calorii. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr, tbsps pumpkin pur și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Kirbie Cravings are 47 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandez, Long Island Iced Tea, și Frappuccino De Ceai Verde Starbucks De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 buc.F. Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie de pâine de 9 cm. 5 inch. (Puteți face această rețetă cu un mixer de stand sau manual.)
Amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, nucșoara și cuișoarele într-un bol de amestecare. Într-un bol mare de amestecare, bateți dovleacul pur și simplu, uleiul, zahărul și sarea împreună până se omogenizează bine. Bateți ouăle pe rând, asigurându-vă că fiecare ou este complet încorporat înainte de a adăuga următorul. Răzuiți părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Adăugați făina și amestecați până se combină. Nu doriți să exagerați aluatul, deoarece va avea ca rezultat o firimitură mai dură. Apoi bateți timp de 5 până la 10 secunde până se omogenizează.
Turnați aluatul în tigaia de pâine și atingeți tigaia de pe blat pentru a ajuta la aplatizarea aluatului.
Scoateți tortul din cuptor și lăsați să stea 20 de minute. Inversați tigaia pe un suport de răcire și răsturnați tortul. Întoarceți tortul înapoi cu partea dreaptă în sus și lăsați să se răcească complet.
Se servește la temperatura camerei. Durează aproximativ 4 zile (bine învelite) pe tejghea sau până la o săptămână la frigider.