Tort De Cacao De Zi Cu Zi
Tort de cacao de zi cu zi ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 388 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, ouă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de cacao-morcov cu Crumble de cacao, Tort de cacao-morcov cu Crumble de cacao, și tort de ciocolată de zi cu zi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Ungeți o tigaie rotundă de 9 x 2 inci și praf cu făină, eliminând excesul.
Bateți împreună făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Bateți împreună untul și zahărul brun cu un mixer electric până devin palide și pufoase.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare, apoi bateți în vanilie.
Adăugați amestecul de făină și apă alternativ în loturi, începând și terminând cu făină și amestecând doar până se combină.
Se toarnă aluatul în tava de tort și se coace în mijlocul cuptorului până când este elastic la atingere și un tester introdus în centru iese curat, 55 de minute până la 1 oră. Se răcește în tigaie 1 oră. Inversați pe un raft, apoi întoarceți partea dreaptă în sus și praf cu zahăr cofetari.